...

Golvvård Lund

Ett snyggt polerat golv har en förmåga att höja intrycket av ett helt rum och skapa en inbjudande innemiljö.

Rätt golvvård i Lund

Golv utsätts dagligen för slitage, repor, för diverse förflyttningar, fläckar med mera. Många reflekterar inte över att deras golv är i behov av professionell golvvård i Lund förrän det har gått så långt att det har tappat sitt utseende i form av färg och lyster. Något som kan påskynda processen med behov av golvvård är att många inte sköter om sina golv på ett korrekt sätt. Även det påskyndar behovet av rätt golvvård i Lund.

Få städhjälp av ett professionellt team

När ni vänder er till oss får ni ta del av ett professionellt team med lång erfarenhet i lokalvårds branschen. Vi underhåller också golven vid behov för att undvika slitage vilket i längden genererar billigare golvvård i Skåne.
Med säkra och effektiva metoder kombinerat med kvalitativa produkter ser vi till att era golv får en utmärkt behandling.

Man som tvättar hög vägg

Är ni osäkra om ni är i behov av professionell golvvård i Lund?

Kontakta oss för ett besök och stickprov av era golvs tillstånd. Vi jobbar med företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och offentliga lokaler i Lund. Vi höjer trivselnivån och fastighetsvärdet idag och inför framtiden. Tillsammans går vi igenom era önskemål och er lokals behov och tar fram ett koncept för att skapa en trivsam inomhusmiljö.

Behöver din verksamhet få hjälp med någon annan typ av tvätt- eller städtjänst?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.