Ring oss:

Maila oss:

08:00 - 17:00

Måndag - Fredag

Vi utför fönsterputsning med skinande resultat i Karlskrona

Många tycker, inte utan skäl, att fönsterputsning är svårt, tråkigt och tidskrävande. Ofta tar det en hel dag att bli klar med alla fönster – en dag man mycket hellre hade ägnat åt avkoppling, familj och vänner.

Med den förmånliga skattereduktionen RUT-avdrag är det numera både enkelt och billigt att anlita professionell hjälp. Vi har duktiga fönsterputsare i vår personalstyrka som jobbar snabbt, effektivt och alltid lämnar ett proffsigt resultat. Du avgör om det bara ska tvättas fönsterglas eller även fönsterbräda, bleck, spröjs osv.

Bra att tänka på!

Vi vill bara be dig att tänka på att plocka undan i fönstren tills vi kommer hem till dig för fönsterputs i Karlskrona. Det gör arbetet så mycket lättare och snabbare.  Städa undan allt från fönsterbrädorna och ta ner gardinerna. Vi vill också veta om det finns befintliga skador innan fönsterputsen påbörjas, exempelvis fönster som är svåra/omöjliga att öppna eller är trasiga.

Alla våra kem-produkter är ”Back to cradle” – en ny amerikaniserad miljömärkning.

Välkommen att kontakta oss idag! Du når oss på telefon: 0455-324 902 eller via mejl magnus.h@hkcleaning.0.capace.se. Det går även bra att fylla i vårt kontaktformulär.