Ring oss:

Maila oss:

08:00 - 17:00

Måndag - Fredag

Kontorsstädning i Karlskrona – När du behöver ett proffs

Vi utför kontorsstädning och lokalvård på kontor i Karlskrona med samma noggrannhet och omsorg om detaljer på kontor som i hemmiljö. Vi genomför Företags / kontorsstädning i Karlskrona och övriga Blekinge.

Kontorsstädning i Karlskrona från oss på HK-Cleaning Service kan betyda olika saker. Det kan ibland handla om att uppfylla myndighetskrav men det är alltid en möjlighet att visa upp vad verksamheten står för. 

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt och verksamhetens hjärta. 

Det kan innebära att ert kontor ska vara rent och snyggt när ni får besök. Eller att era fastigheter ska ha rena fönster oavsett höjd, och entréer fria från grus och slask så att ingen halkar.

Städning och rengöring av industrilokaler och processer skiljer sig markant från vanlig kontorsstädning. Utöver traditionell städkunskap krävs det kunskap om tuffare rengöringsmetoder och rengöringskemikalier. 

Vi levererar ett komplett utbud av tjänster inom städning och rengöring till era industrilokaler.

 

Kontorsstädning i Karlskrona – Deepcleaning med ånga – 100% rent

Ånga är en oöverträffad metod för att rengöra på djupet. Fler och fler upptäcker fördelarna med ångrengöring. Inte så konstigt tycker vi. Det är en metod vi alltid jobbat med, och vi har fortfarande inte stött på nåt område eller sammanhang där det inte funkat riktigt bra. Skonsamt, effektivt och klimatsmart – oavsett om det handlar om enklare rengöring eller riktigt tuffa miljöer med djupt ingrodd smuts. I butiker, industrier eller offentliga miljöer.

Oavsett så kan ni vara säkra på att HK-Cleaning Service gör detta på riktigt och att ni alltid har en ren, trivsam och säker miljö för er verksamhet

Vi använder oss utav torr och överhettad ånga under tryck. Fördelarna är flera, torr ånga efterlämnar mycket små mängder vatten, överhettad ånga innebär att den höga temperaturen (kokpunkt från 160°C) öppnar upp porerna i underlaget och därmed kommer åt att lösgöra också djupt sittande och ingrodd smuts samt att det höga trycket blåser bort den lösgjorda smutsen.

Miljövänligt: Du får därmed ett absolut rent resultat och dessutom en desinficerad yta på köpet. Mikroorganismer som bakterier och virus samt kvalster, löss och loppor elimineras effektivt. Ångan rengör också ytor där traditionell städning går bet som till exempel sanering av klotter och tuggummi. Med ångtekniken är det slut på skrymslen, vrår, svåra fläckar, trånga, smala och omöjliga utrymmen som inte går att rengöra.Rengöring med ånga är dessutom miljövänligt eftersom det bara är vanligt kranvatten som fylls på i maskinen. Förutom att miljön skonas så kan städkemikalierna minimeras, eller till och med uteslutas helt.

Ångteknik från HK-Cleaning Service erbjuder optimal djuprengöring istället för bara ytstädning.

Detta ingår i kontorsstädning i Karlskrona:

Vår professionella kontorsstädning i Karlskrona utförs enligt överenskommelse och omfattar vanligtvis följande moment:

 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Rengöring av socklar, lister samt dörrar och dörrkarmar
 • Avtorkning av fria ytor och möbler
 • Skåp och lådor rengörs utvändigt
 • Rengöring av fönsterbänkar och trösklar
 • Tömning av papperskorgar
 • Damning av möbler
 • Dammtorkning av hyllor och tavlor
 • Rengöring av diskbänk och bänkar
 • Kranar rengörs
 • Rengöring av kyl- och frysskåp utvändigt
 • Rengöring av pentryfläkt (ej inuti)
 • Diskmaskinen rengörs utvändigt (ej bakom)
 • Avtorkning av pentryskåp och lådor
 • Avtorkning av bord och bänkar
 • Toalett- och badrumsrengöring (inkl. sanitetsporslin, dusch- och kabinväggar, kranar, speglar handfat)

Garanti och viktig information

Vi är 100 % ansvarsförsäkrade.

Alla våra kontorsstädningspriser är exkl. moms. I dessa ingår alla omkostnader (löner, arbetsgivaravgifter, försäkringar, resekostnader, städmaterial). Inga dolda avgifter tillkommer.
Faktura skickas efter avslutat uppdrag via mail eller post. Ingen fakturavgift tillkommer. Vi tar inte emot kontant betalning p.g.a. nya kassaregisterlagen. Betalningsvillkor 30 dagar.
Vi lämnar garanti på städningen, 24 timmar från städningstillfället. Ärenden om fel på städningen eller om skada orsakade av vår personal inkomna senare än 24 timmar handläggs inte.

Genom att anlita HK-Cleaning Service för kontorsstädning  garanteras du och din personal en trevligare arbetsmiljö!

Vi kan hjälpa dig

Låt oss göra det vi är bäst på, så kan ni fokusera på annat.