Ring oss:

Maila oss:

08:00 - 17:00

Måndag - Fredag

Industristädning i Blekinge – Vem vänder sig tjänsten till?

Industristädning i Blekinge från HK-Cleaning Service riktas mot både små eller större industriföretag och verksamheter som har en produktionsyta och / eller lager.

Det kan vara alltifrån tillverkande industrier, till logistikföretag, eller en verkstadsindustri.

Vi skräddarsyr alltid varje industristädning utifrån verksamheten som använder tjänsten.

Vi eftersträvar alltid en gemensam dialog för ett gott och långvarigt samarbete.

Hur fungerar industristädning i Blekinge?

Genom mångårig erfarenhet av industrier, produktionsmiljöer och industrilokaler vet vi att varje industristädning är unik i sin utformning. Städningen kan innehålla allt från periodisk rengöring genom dammsugning av väggar, balkar, tak och rör med vårt unika SpaceVac system som rengör svårtillgängliga ytor på ett helt nytt sätt, som till daglig städning av verkstadskontor, arbetsplatser, toaletter och kök samt pentryn.

Ofta glöms industrimiljön bort, men ofta är det en plats som utomstående vistas i på rundvandringar och då är det viktigt att ge ett gott intryck.

Hur bokar jag industristädning i Blekinge?

För att kunna göra ett så prisvärt och bra jobb som möjligt, så gör vi alltid ett besök tillsammans med er i lokalerna innan vi räknar på uppdraget. Vi börjar därför med ett möte där vi tillsammans kartlägger vilka typer av utrymmen som skall omfattas.
Vi levererar alltid kvalitets städning, vilket för oss innebär att vi gör individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för er som kund.
Så fort vi är klara med kartläggningen tar vi fram en offert och kan börja städningen med oftast kort varsel.

Välkomna till en ren arbetsplats från HK-Cleaning Service.

Låt oss göra det vi är bäst på, så kan ni fokusera på annat.