Ring oss:

Maila oss:

08:00 - 17:00

Måndag - Fredag

Trygg dödsbostädning med omtanke i Lund, Malmö, Helsingborg, Vellinge & övriga södra Skåne

Under den svåra period som ett dödsfall orsakar kan du lugnt överlåta städningen av dödsboet till HK-Cleaning Service. Vi hjälper dig gärna med packning och bortforsling av bohag samt städning, så du får färre saker att bekymra dig över.

De flesta av våra kunder är privatpersoner, men vi utför även dödsbostädning åt mäklare, begravningsbyråer och försäkringsbolag i Karlskrona och övriga Blekinge. Alla våra medarbetare kommunicerar väl på svenska för att du alltid ska vara trygg med att föra en dialog med vår personal genom hela processen.

Alla våra medarbetare kommunicerar väl på svenska för att du alltid ska vara trygg med att föra en dialog med vår personal genom hela processen.

Vid tömning av dödsbo gör vi ett besök för att värdera tillgångarna och samarbetar med både uppköpare av värdeföremål såväl som loppis-saker. De föremål som är intressanta får ni betalt för, vi kan även ombesörja att vissa föremål skänks till välgörenhet.

Våra medarbetare är givetvis fullt försäkrade med ansvarsförsäkring (Trygg-Hansa) om något skulle hända under arbetstid med eller i den fastighet uppdraget sker i. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi till att lösa situationen tillsammans med dig. Hos oss får du alltid ett personligt och lyhört bemötande som tillgodoser dina behov.

Vi kan hjälpa dig

Låt oss göra det vi är bäst på, så kan ni fokusera på annat.