Ring oss:

Maila oss:

08:00 - 17:00

Måndag - Fredag

Covid-19

 

Vi håller oss uppdaterade gällande utvecklingen av covid-19 och följer de rekommendationer som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida

Så hanterar vi Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer

Vi fortsätter att anpassa oss för att hantera vardagen med pandemin på bästa sätt och leverera våra tjänster tryggt och säkert. I och med Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer så har vi vidtagit en del extra åtgärder för att bidra till minskad smittspridning, sammantaget har vi gjort följande;

-Förstärkt våra hygienrutiner och informerar våra medarbetare kontinuerligt med Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att tvätta händerna, hålla avstånd och stanna hemma om man är sjuk.

Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma

Vi städar som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte och med omtanke för varandra uppmanar vi våra kunder att höra av sig till oss direkt via telefon eller mejl om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om.

Om du inte är kund idag men vill starta veckostädning nu eller framåt så kontakta oss för att boka in ett telefonbesök, digitalt besök eller hembesök.

Inbokade städtillfällen

Många arbetar hemifrån dessa dagar eller behöver vara hemma med friska barn vars skolor håller stängt och det går naturligtvis bra att vara hemma när vi kommer.